Over de Efteling

De Efteling is een attractiepark dat draait rondom fantasie, magie en verwondering. Attracties zijn gebaseerd op oude legendes, sprookjes en fabels. Het park heeft jaarlijks zo'n 5 miljoen bezoekers en tientallen magische attracties en wonderlijke shows.

Sinds de officiële opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling in hoog tempo blijven groeien. Tegenwoordig zijn ze een gerespecteerde internationale organisatie met behoud van een vleugje magie in alles wat ze doen.

Logo Efteling

Uitdagingen bij de Efteling

Een van de technische uitdagingen die we tijdens dit project hebben ondervonden was ervoor zorgen dat onze app volledig bewust is van de huidige attracties en wachttijden in het park. Communicatie met alle betrokken partijen was cruciaal om onze doelen te bereiken.

Toch was de grootste uitdaging de verleiding te weerstaan om in de geweldige achtbanen te springen tijdens onze on-site werkzaamheden in het park!

Jan Jaap Nijemeisland
Project Manager & Scrum Master bij Egeniq

Het was geweldig om deel uit te maken van het team dat de oplossing creëerde voor het tonen van accurate, realtime wachttijden voor alle attracties en shows in het pretpark van de Efteling. Het maximaliseren van de gebruikerservaring van gasten door een perfect getimede boarding pass aan te bieden was fantastisch om van dichtbij mee te maken.

Egeniq werkte in dit project samen met verschillende partijen, intern binnen het bedrijf en met product owners, evenals met engineers en het wachttijdsysteem & kaartautomaten.

31 / 01 / 2019
Case - Project - Egeniq

Start een project!

Meer weten over werken met Egeniq? We zijn toegewijd om samen met onze opdrachtgevers de meest verfijnde producten en diensten te ontwikkelen. Mail of bel ons of kom een keer langs om je project te bespreken.

Neem contact op