Appdevcon Conference 2021

In 2021 organiseert Egeniq: Appdevcon, een conferentie voor en door app developers. 4 dagen lang, met zo’n 500 developers. Van alle soorten, maten en app specialismes. De conferentie wordt dit jaar voor de negende keer gehouden in Amsterdam. Net als voorgaand jaar zowel in Pathé de Munt en Spaces in Amsterdam.

Dag 1 + 2

Allerlei specialisaties, en voor elke app developer is er een schat aan waardevolle kennis te vinden. De eerste 2 dagen zijn namelijk gericht op training. De focus: beter worden en groeien. Het bijwonen van expertsessies, om jezelf verder te ontwikkelen.

Dag 3

Dag 3 staat in het teken als de Tutorial-dag. Een dag waarin de developers hands on aan de slag gaan in verschillende mobile app development omgevingen. Natuurlijk samen met de App experts. Want door gewoon te doen, leer je het meest en word je beter. Dat weet jij vast als geen ander.

Dag 4

Op dag 4 wordt Appdevcon afgesloten met een conferentie in Pathé de Munt. Onvoorstelbaar, hoeveel verschillende technologieën, platforms en specialismen aan bod komen. Kennis delen tot de max: leren van peers en van experts. Alles wat je maar kunt bedenken: van cacheable backend applicaties ontwikkelen tot het ontwerpen van lean abstractions en alles er tussenin.

Ben jij er bij? Bestel tickets via: Appdevcon.nl.

Datum vrijdag 01 januari 2021 - vrijdag 31 december 2021
Tijd 00:00 - 23:59
Locatie Online
Prijs Vanaf € 190,-
Aantal beschikbare plaatsen 2500