appril festival 2020

Op 14 september organiseert Miss Appril gezamenlijk met Egeniq voor de achtste keer het Appril Festival. Twee dagen vol met showcases, tech talks, informatie over mobile app development en nog veel meer. Mobile business? Check. New technology? Check.

Bouw uitstekende, mobile first customer journeys. Help jij mee om de merken van de toekomst te ontwikkelen?

Waarom een app festival?

Wanneer er geen applicaties zijn, zou de meerwaarde van iOS of Android behoorlijk tegenvallen. Onze smartphone zou vrijwel waardeloos zijn, het apparaatje dat wij meerdere uren per dag gebruiken. Microsoft heeft dit al bewezen...

Dit jaar is het daarom de achtste keer dat het Appril Festival gehouden wordt. En zeker niet de laatste! Een festival dat bestemd is voor iedereen die apps ontwikkelt en geïnteresseerd is in dit vakgebied. Dit keer in september in plaats van april georganiseerd.

Nederland kent veel talentvolle ontwikkelaars, die je tijdens het Appril Festival gaat ontmoeten. Een jaarlijks terugkerend festival om nooit meer te missen.

Programma van appril festival 2020

Het festival duurt twee dagen:

Dag 1 - 14 september 2020 - conferentie

De conferentie is een afwisselend programma waarbij je niet statisch in een zaal zit. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Kom in contact met bedrijven die iets met apps doen of neem nog meer kennis tot je in de plenaire zaal! Koffie en thee is kosteloos.

Dag 2 - 15 september 2020 - training

Een dag om van te leren. Vooraanstaande experts uit de wereld praten je bij over de laatste nieuwtjes. Sprekers krijgen een podium om jou op een enthousiaste manier van nieuwe kennis te voorzien. Lunch en drankjes regelen wij.

Houd het programma in de gaten via apprilfestival.com/schedule. Hier vind je de locaties en het exacte programma.

Denk je de beste te zijn? Check de Dutch App Awards!

Onderdeel van het Appril Festival zijn de Dutch App Awards. Via Dutchappawards.nl schrijf je jezelf in! Wie weet treed je in de voetsporen van Flitsmeister, AD, SkinVision of StuComm. De awards worden uitgereikt tijdens een spetterende diner awardshow op woensdagavond 23 september in Amsterdam.

Datum maandag 14 September 2020 - dinsdag 15 September 2020
Tijd 09:00 - 17:30
Locatie Amsterdam
Prijs Vanaf € 160,-