Wij zijn Egeniq, een jong kennisbedrijf in mobiele technologie

Na een gedegen voorbereidingsperiode van 5 maanden zijn we in oktober 2010 met Egeniq gestart. De oprichters en eigenaren, Ivo Jansch en Peter Verhage, zijn zeer ervaren softwarearchitecten. Beide zijn betrokken geweest bij en verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van grote internetinitiatieven in Nederland.

Een hoog kennisniveau met veel praktijkervaring is de rode draad in al onze activiteiten. Samen met onze technici zoeken we naar de beste oplossingen voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Egeniq wil de markt bedienen als kennisorganisatie die zich voornamelijk bezighoudt met mobiele technologie en innovatieve softwarearchitectuur, gepositioneerd aan de bovenkant van de markt. Door ons gebouwde apps voor smartphones of tablets zien we niet als eindresultaat, maar als het zichtbare gebruikersdeel van een sterke dataketen die een uitstekende performance laat zien, goed schaalbaar is, en een hoge mate van veiligheid kent. Bovendien adviseren wij bedrijven in het ontwikkelen en uitbouwen van hun mobiele strategie. Sleutelwoorden zijn passie, schaalbaarheid, prestaties, veiligheid en architectuur.

Het Egeniq Team

Andries Seutens software engineer

Andries Seutens

Software Engineer

Met Andries hebben we een steengoede API ontwikkelaar, maar ook architect in huis, die de meest complexe inrichtingen piekfijn weet op te zetten om te onderhouden.

anthony donker software engineer

Anthony Donker

Software Engineer

Anthony heeft oog voor detail waardoor oplossingen meestal in één keer door QA heen komen. Hij geniet van iOS development, maar flirt af en toe met Android.

bram van boldrik developer ux engineer

Bram van Boldrik

Developer / UX Engineer

Bram heeft naast een goed gevoel voor design en development ook een gezonde dosis humor. Een echt all-rounder voor allerlei soorten technische uitdagingen.

daniel zolnai software engineer

Dániel Zolnai

Software Engineer

Dániel is meestal al klaar voor je hem hebt gevraagd te beginnen. En dat zonder in te leveren op kwaliteit,

diederick verweij software engineer

Diederick Verweij

Software Engineer

Met een flinke bak Java kennis uit zijn verleden, heeft Diederick zich de laatste jaren gestort op Android ontwikkeling als vervolgstap in zijn kunnen. Dat doet hij nu voor Egeniq.

Jij?

Bekijk onze vacatures en ontdek of jij ons team kan versterken!
Bekijk vacatures
dima kovalenko software engineer

Dima Kovalenko

Software Engineer

Android development: Dima wordt ermee wakker en gaat ermee naar bed. Strakke deadline? De kans is groot dat deze ruim op tijd wordt gehaald als het aan Dima ligt.

dominika gruszecka office assistant

Dominika Gruszecka

Office Assistant

erik van der wal software engineer

Erik van der Wal

Software Engineer

Erik staat 24 uur per dag paraat om zich vast te bijten in de meest complexe iOS uitdagingen.

ivo jansch ceo founder egeniq

Ivo Jansch

CEO / Founder

Naast uitstekende CEO is Ivo ook een software architect die zich elk (probleem-)domein eenvoudig eigen weet te maken.

jan jaap nijemeisland project manager

Jan Jaap Nijemeisland

Project Manager

Jan Jaap weet altijd goed de balans te vinden tussen het tevreden houden van zowel de klant als het ontwikkelteam. Met zijn inhoudelijke kennis van projecten kan hij ook goed met een klant meedenken over oplossingen.

Egeniq

Jessica Henneman

Project Manager / Marketeer

Jij?

Bekijk onze vacatures en ontdek of jij ons team kan versterken!
Bekijk vacatures
johan kool senior software engineer

Johan Kool

Senior Software Engineer

Johan is één van de eerste Egeniq iOS developers, en met zijn staat van dienst, zijn rust en inzicht erg goed in staat om complexe vraagstukken op te lossen voor iOS apps.

laurens van dijk project manager qa engineer

Laurens van Dijk

Project Manager / QA Engineer

Als er iemand is die wel een bug of fix kan vinden die jij niet hebt gevonden, dan is het Laurens wel. Zo weet je zeker dat je app van boven tot onder nagekeken is.

lineke kerckhoffs-willems senior software engineer

Lineke Kerckhoffs-Willems

Senior Software Engineer

Lineke is een ervaren backend en API developer waar je op kunt bouwen. Met hart voor het project en oog voor details.

lotte van breugel front end webdeveloper

Lotte van Breugel

Front-end Webdeveloper

Lotte is visueel ijzersterk als designer & front-end developer en heeft hierdoor een erg goed gevoel voor de look & feel van onze apps.

özcan kaymak software engineer

Özcan Kaymak

Software Engineer

Een Android developer in hart en nieren. Özcan is altijd up-to-date met de laatste Android ontwikkelingen.

peter verhage cto founder egeniq

Peter Verhage

CTO / Founder

Peter is als CTO verantwoordelijk voor Egeniq's technisch beleid. Door zijn jarenlange ervaring, en omdat hij regelmatig in projecten meedraait als architect, is hij als geen ander in staat om de richting van onze projecten vorm te geven.

Jij?

Bekijk onze vacatures en ontdek of jij ons team kan versterken!
Bekijk vacatures
richard tuin software engineer

Richard Tuin

Software Engineer

Richard is een gepassioneerde API developer die ook goed zijn weg kent in de devops wereld. Hierdoor bouwt hij APIs die niet alleen goed werken en goed performen, maar ook nog eens makkelijk zijn in onderhoud.

ruben weerts software engineer

Ruben Weerts

Software Engineer

Niet alleen heeft Ruben een enorm goed inzicht in hoe hij heel goed Android apps kan bouwen, het is ook een doorbijter eersteklas die ervoor gaat om een kwalitatief top product neer te zetten.

sandy pleyte software engineer

Sandy Pleyte

Software Engineer

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van web en API development is Sandy 1 van onze meest ervaren backend developers. Hij is daardoor tevens een steun en toeverlaat voor de rest van het team.

thijs damen lead developer

Thijs Damen

Lead Developer

Thijs doet het allemaal; Android, iOS, web (front-end en back-end), zonder onder te doen voor zijn collega's die zich op één platform focussen.

thom hoekstra software engineer

Thom Hoekstra

Software Engineer

Oog voor detail, geduld en doorzettingsvermogen: Thom heeft het allemaal. Geen iOS uitdaging is te groot voor deze talentvolle developer.

wiebe elsinga lead developer

Wiebe Elsinga

Lead Developer

Wiebe is een vechter. Letterlijk, want hij doet aan martial arts, maar ook figuurlijk: hij zal zich altijd inzetten om van een project een succes te maken. Wiebe heeft enorm veel energie en kan het team om hem heen ontzettend goed motiveren. Als Google Developer Expert (GDE) is hij 1 van de drijvende krachten achter Egeniq's Android best practices.