Hallo, wij zijn Egeniq

Ons team is innovatief en vernieuwend. Ja, dat omschrijft Egeniq perfect. Steeds op zoek naar beter. Naar dé oplossing voor het vraagstuk van onze klant. Geen app is ons te moeilijk en geen platform of device is ons te gek.

Laten we teruggaan naar een jaar of 10 jaar geleden. Ivo en Peter begonnen met Egeniq. Ervaren softwarearchitecten vanaf het begin. Ze waren allang betrokken bij grote internetinitiatieven in Nederland. Met hun sterke visie op mobiliteit en platformonafhankelijkheid was de stap naar apps snel gemaakt.

En hier zijn we nu. Egeniq groeide uit tot een kennisorganisatie. Met een enorme hoeveelheid ervaring. De gebouwde apps voor smartphones, tablets of wearables is voor Egeniq niet het eindresultaat. Het is een zichtbaar gebruikersdeel van een sterke dataketen. De oplossingen van Egeniq herken je aan de uitstekende performance, schaalbaarheid, en ze zijn enorm veilig.

Mobiele technologie en innovatieve softwarearchitectuur zijn de baseline van Egeniq. Daarmee zitten en blijven we aan de bovenkant van de markt. Daar blijft het niet bij. Ook voor advies over het ontwikkelen en uitbouwen van een mobiele strategie ben je bij ons precies op de goede plek.

Wat Egeniq goed samenvat? passie, schaalbaarheid, prestaties, veiligheid en architectuur.

Het team

Alex - Egeniq - Team

Alex Wiersma

Software Engineer

Duizend ambachten verder kwam Alex erachter dat zijn ware passie software ontwikkelen is. QA is tof, PM uitdagend, Android is cool. Maar iOS is echt de bom. Dat is de expertise van Alex.

andries

Andries Seutens

Software Engineer

Een complexe inrichting opzetten die goed te onderhouden is? Dan moet je Andries hebben. Niet alleen is hij een steengoede API-ontwikkelaar, ook als architect staat hij zijn mannetje.

bas

Bas Buijsen

Software Engineer

Bram - Egeniq

Bram van Boldrik

Developer / UX Engineer

Dat Bram een gezonde dosis humor heeft, zie je zo. Hij is ook nog eens een allrounder voor allerlei soorten technische uitdagingen, met een goed gevoel voor design en app development.

Daniel - Team - Egeniq

Dániel Zolnai

Software Engineer

Dániel is meestal al klaar voor je hem hebt gevraagd te beginnen. En hij levert daarbij altijd de hoogste kwaliteit. Het maakt hem onze huisparagnost. Hij doet alleen geen toto-uitslagen, helaas.

Jij?

Zelf invullen

Wat leuk dat je door ons team aan het browsen bent. Heb je al bedacht dat je ook gewoon bij Egeniq kan komen werken? Echt?

Dima - Team - Egeniq

Dima Kovalenko

Software Engineer

Android development: Dima wordt ermee wakker en gaat ermee naar bed. Strakke deadline? Geen probleem. De kans is groot dat deze ruim op tijd wordt gehaald als het aan Dima ligt.

Dominika

Dominika Gruszecka

Executive Assistant

Dominika is de spreekwoordelijke spin in het web bij Egeniq. Wat je haar vraagt, pakt ze op en stopt niet voordat het helemaal af is. Werkelijk niets is haar te veel. Onze rots in de branding.

evelien

Evelien Janssen

Office Manager

Een goeie administratie is het halve werk voor een bedrijf. Gelukkig hebben wij Evelien, met een oog voor detail komt niks langs haar. In haar vrijetijd is Evelien het liefste aan het uitwaaien in de Zeeuwse duinen.

Wie ben ik - Egeniq

Isabela Dowsley

Software Engineer

Isabella is gefascineerd door de kansen die technologie biedt. Het combineren van haar technische vaardigheden met het vermogen om de behoeften van gebruikers te begrijpen, is haar passie.

Iulia - Team - Egeniq

Iulia Stana

Software Engineer

Waar Iulia haar hart sneller van klopt? Android. Gekscherend zeggen we weleens dat ze zelf nog net geen bugdroid is. Toffe uitdagingen bij het ontwikkelen van native apps - blijer kun je haar niet maken. Dat die gaat ze aan met overgave én succes.

ivo_2

Ivo Jansch

CEO / Founder

Ivo is de eindbaas. Hij is ook nog eens softwarearchitect en kan daardoor elke denkbare rol binnen Egeniq vervullen. Dat maakt hem de wandelende vraagbaak binnen het bedrijf.

Jij?

Zelf invullen

Wat leuk dat je door ons team aan het browsen bent. Heb je al bedacht dat je ook gewoon bij Egeniq kan komen werken? Echt?

Jan Jaap - Team - Egeniq

Jan Jaap Nijemeisland

Project Manager

Jan Jaap zorgt voor tevreden klanten en een tevreden ontwikkelteam. Krappe deadlines? Geen probleem. Met zijn enorme projectkennis denkt hij ook goed mee over oplossingen.

jens bax

Jens Bax

Software Engineer

Een stagiair met een passie voor iOS development en een goed oog voor perfectie. In zijn vrije tijd slaat jens graag hole-in-ones op de golfbaan.

jessica_2

Jessica Henneman

Project Manager / Marketeer

Als er iets geregeld moet worden dan heeft Jessica het al gedaan. Ze ziet geen detail over het hoofd en zorgt dat alle projecten soepeltjes verlopen. Daarnaast is ze Egeniq’s marketingspecialist.

johan_2

Johan Kool

Senior Software Engineer

Johan is één van de eerste Egeniq iOS developers. Met zijn staat van dienst, rust en inzicht is hij erg goed in staat om de meest complexe vraagstukken op te lossen voor iOS apps.

Joris

Joris de Haes

QA Engineer

Geen bug is veilig als Joris in de buurt is, met zijn skills in automation kan hij bugs vinden terwijl hij zijn groentes water geeft of werkt aan een DIY-project.

Laurence Keijmel - Egeniq

Laurence Keijmel

Software Engineer

Laurence kennen we als een keiharde werker. Naast zijn werk als software engineer hier, is hij vrijwilliger bij de KNRM (hello, Baywatch!). Een passie die hem als echte Zeeuw op het lijf is geschreven.

Jij?

Zelf invullen

Wat leuk dat je door ons team aan het browsen bent. Heb je al bedacht dat je ook gewoon bij Egeniq kan komen werken? Echt?

Lineke - Team - Egeniq

Lineke Kerckhoffs-Willems

Senior Software Engineer

Zoek je een backend of API waar je op kunt bouwen? Dan ga je naar Lineke. Bij Egeniq dan. Lineke is een fantastische combinatie van ervaring, hart voor het project en oog voor detail.

Maarten - Team - Egeniq

Maarten Foukhar

Software Engineer

Maarten is een Android- én iOS-techneut. Ja: it’s a rare breed. Hij wordt enthousiast als hij ergens helemaal in mag duiken om een probleem op te lossen. Creatief is hij ook: hij maakt graag animaties, is gek op tekenen en maakt muziek.

marita_2

Marita van der Hart

Office Manager

Andere mensen helpen is wat Marita het liefste doet. Organiseren en structuur aanbrengen is helemaal haar ding. In haar vrije tijd trekt ze haar bergschoenen aan voor een mooie boswandeling of restylet ze haar interieur.

maurice_2

Maurice Maas

Software Engineer

Hulp nodig bij web- of API-development? Dan is Maurice jouw man. Vol enthousiasme gaat hij samen met zijn collega’s aan de slag. Wat hij nog meer met veel enthousiasme doet? Een balletje slaan op de golf- of tennisbaan, of neerploffen op de bank voor een goeie film.

Oya

Oya Canli

Software Engineer

Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben, kwam Oya erachter dat haar hart klopt voor de groene robot. Ze houdt van uitdagingen, zelfs de rare bugs. Ze is altijd op zoek naar de nieuwste technieken in Android-ontwikkeling.

Peter - Team - Egeniq

Peter Verhage

CTO / Founder

Peter is de technische eindbaas van Egeniq. Als geen ander in staat om de richting van projecten vorm te geven. En zo ervaren dat hij regelmatig als architect in projecten meedraait.

Jij?

Zelf invullen

Wat leuk dat je door ons team aan het browsen bent. Heb je al bedacht dat je ook gewoon bij Egeniq kan komen werken? Echt?

raluca

Raluca Mesterca

Software Engineer

Raluca was ooit wetenschapper, maar werkt nu als iOS Developer. Ze heeft een echte growth mindset en wil altijd blijven leren. In haar vrije tijd doet ze aan yoga en verdiept ze zich in ruimtevaart.

remo

Remo Strangi

Software Engineer

Remo omschrijft zichzelf als ‘grof en pittig’, net als de mosterd uit Groningen. Games maken doet hij het liefst. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om een ‘pittig’ potje te pinballen met vrienden.

remy_2

Remy Benza

Software Engineer

Waar je Remy voor wakker mag maken? Het omzetten van creatieve ideeën in gelikte Android-apps met een pixel perfect (ja, hij zei het echt!) design. Verder rent ‘ie graag achter een tennisbal aan. Niet op kantoor, maar op de tennisbaan.

Rianne

Rianne Boortman

QA Engineer

Heb je een probleem? Rianne is dol op puzzels. En met dit logisch inzicht puzzelt ze voor alle problemen een oplossing. Perfect, voor een QA specialist.

Sander

Sander van 't Veer

Software Engineer

Als je elke dag uren achter elkaar apps aan het developen bent, is het fijn om af en toe lekker uit te waaien. Daarom wandelt Sander graag met zijn twee honden of laat hij zichzelf uit op zijn motor!

Sandy - Team - Egeniq

Sandy Pleyte

Software Engineer

Een lifetime aan ervaring op het gebied van web en API-development. Een backend ontwikkelen? Geen zorgen. Door zijn ervaring is hij ook substituut vraagbaak als Ivo of Peter er niet is.

Jij?

Zelf invullen

Wat leuk dat je door ons team aan het browsen bent. Heb je al bedacht dat je ook gewoon bij Egeniq kan komen werken? Echt?

Wie ben ik - Egeniq

Sara Hachem

Software Engineer

Van onderzoeker naar developer is geen gemakkelijke stap maar Sara nam hem 10 jaar geleden en heeft nog geen seconde teruggekeken. In haar vrijetijd is Sara een fijnproever en een echte gamer

Thijs

Thijs Damen

Software Engineer

Veel developers focussen op één platform. Thijs niet. Thijs is een echte alleskunner. Android, iOS of web, geen uitdaging is te gek. De platforms switchen misschien, maar Thijs zijn kwaliteit blijft altijd hetzelfde.

Thom

Thom Hoekstra

Software Engineer

Als je denkt dat er iOS uitdagingen bestaan die te groot zijn voor Thom, zit je ernaast. Met oog voor detail, geduld en doorzettingsvermogen levert Thom de mooiste native iOS apps af.

Tim

Tim Eekhout

Marketeer

Tim is een marketing medewerker met een passie voor het vak. Niet bang voor een uitdaging en gaat altijd voor het beste resultaat. In zijn vrije tijd is hij vaak online te vinden met vrienden, of pakt zijn rust met een goed boek. 

Wiebe

Wiebe Elsinga

Technical Team Lead

Als Google Developer Expert is Wiebe één van de drijvende krachten achter Egeniqs Android best practices. Zijn energie kan hij kwijt in zijn werk en ‘s avonds aan martial arts.

wietse

Wietse Warendorff

Software Engineer

Wietse is op zijn werk veel dingen: een webdeveloper, PhP-kenner en Docker-techneut. Hij is een voetbalgek: of dat nou op het veld of in de zaal is. Lekker sportief dus. Al moet hij daar wel eerlijk bij zeggen dat hij vooral fan is van voetbal op televisie.