Eersteklas apps maken. Slim, vernieuwend en vooruitstrevend. Ongeacht het platform of device. In een notendop, daar worden we blij van. Je hebt een web app nodig om het rooster voor het ophalen van grofvuil door te geven. Of je wilt de next-gen Fortnite maar dan voor op de smartwatch laten maken. Een nieuwe backend voor je webshop laten maken? Bij Egeniq zit je goed. Waarom? Wij laten geen kans schieten om onze kennis en kunde voor jou in te zetten.

Technische uitdaging? Ja, graag! Niets is ons te gek.

Native apps, web apps maar ook de backend. Al dan niet gekoppeld. Wil je een native app? Dan maken we Android en iOS apart. Dat klinkt dubbel, maar ook dat doen we slimmer. Met een ‘shared architecture’. Zo hoeven we als app ontwikkelaar geen dubbel werk te doen. Naast het ontwikkelwerk geven we ook advies en bieden ondersteuning. Zo delen we onze specifieke kennis en ervaring, om jou vooruit te helpen.

Egeniq - App Ontwikkelaar

Zo doen we het

In drie stappen naar het beste resultaat. Dit kun je van ons verwachten.

Stap 1: begrijpen

Wat wil je bereiken? Welke boodschap wil je communiceren en hoe? Met een specifiek device of met verschillende? Samen kijken we naar jouw wensen en eisen. Daar bedenken we dan de beste technische oplossing bij. Door veel te overleggen met jou, zorgen we ervoor dat jouw product optimaal tot zijn recht komt.

Vanaf het prille begin werken we voor de looks van jouw app nauw samen met de designer. Deze samenwerking is enorm belangrijk. Want jouw app valt of staat voor een groot deel met het design. Door onze technische kennis kunnen we in de beginfase al precies aangeven wat haalbaar is. Zo krijgen we meer, sneller voor elkaar. En stellen we een compleet, in alle facetten goed uitgebalanceerd ontwerp samen. Dat scheelt tijd en is kosteneffectief.

Wij hebben in deze fase heel veel contact met elkaar. Om vragen te stellen en veranderingen door te voeren. Zodra we alles scherp hebben, keur je het ontwerp goed en gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van je app.

Vind jij juist de strategie of de interactie met een designer lastig? Wil je alleen advies of ook ondersteuning op dat gebied? Alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee.
 

Wat wij doen - Egeniq

Stap 2: ontwikkelen

Code genereren, API’s aanspreken en bibliotheken inkoppelen. Het hoort er allemaal bij. Gelukkig hebben we alle complexe punten al in kaart. De minder complexe ook, trouwens. Omdat we altijd een stap vooruit denken, duurt het ontwikkelproces van de app minder lang dan je zou denken.

De meeste tijd gaat naar het testen van de app. Want zeg nou zelf, als je een app installeert die steeds crasht dan ben je er snel klaar mee, toch? Daarom. Zodra jouw app in een store voor het grote publiek beschikbaar komt, moet het goed werken. We gaan altijd voor de vijf sterren beoordeling.
 

 

Doorontwikkeling en onderhoud apps - Egeniq

Stap 3: onderhoud en doorontwikkelen

Jouw app is op de markt en is een doorslaand succes. Wat doe je dan? Achterover leunen en toekijken? Nee toch? De wereld om jouw app heen staat namelijk niet stil. Je app moet je dus blijven doorontwikkelen. Aanpassen aan updates in het platform. Of voice sturing toevoegen. Wie weet welke mogelijkheden er verder nog aankomen. We blijven we met jou meedenken en nieuwe mogelijkheden (onder)zoeken. Zo blijf jij je continu onderscheiden met jouw app. En daar krijgen wij weer energie van!

Trouwens: onze code is jouw code. Wij snappen dat verhaal dat het gras bij een ander groener is. Wil je doorontwikkeling of onderhoud van jouw app zelf doen of bij een ander onderbrengen? Geen probleem. Wij werken niet met lock-ins, we willen gewoon dat jij de beste app hebt.
 

Mogen wij je verrassen?

App ontwikkeling, ondersteuning bij het bepalen van jouw strategie of brainstormen met een kennispartner? Het kan allemaal. Want wij lopen voorop in innovatie en onderscheidende technieken: cutting edge technology. Alles om jou verder te helpen. Bel ons om vrijblijvend kennis te maken.

Neem nu contact met ons op