Workflow

 • ONDERZOEK

  ONDERZOEK

  Ons doel is om te observeren en te identificeren wat onze opdrachtgever wil en, nog belangrijker, waarom hij dat wil. Allereerst zorgen we er dus voor dat we de behoeftes van een project in beeld hebben gebracht. Samen met de verschillende betrokkenen verzorgen we de requirements gathering om de diverse requirements van een project te analyseren, documenteren en verifiëren.

  Ons team is hierdoor goed bekend met alle business needs en mogelijke kansen of conflicten voor het project. Dit helpt ons om feilloos mee te denken met onze klant en stelt ons team ertoe in staat om de meest creatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen.

 • ONTWERP

  ONTWERP

  We geloven in samenwerking met sterke strategische partners, zoals toonaangevende grafische- en interaction designers. Ook werken we samen met design partners die aangewezen worden door onze klanten.

 • TECHNISCH ONTWERP

  TECHNISCH ONTWERP

  Wanneer we een software product bouwen is het belangrijk om de technische basis goed in kaart te brengen. Onze architecten ontwerpen een blauwdruk voor het project om te verzekeren dat we vanaf het begin applicaties en platformen ontwikkelen met een sterke en zorgvuldig uitgedachte structuur.

 • TESTEN

  TESTEN

  Om ervoor te zorgen dat we uitstekende kwaliteit kunnen leveren testen we onze producten aandacht, accuraat en met oog voor detail. Het quality assurance team to find bugs, inconsistenties of andere problemen op te sporen zodat ze altijd gefixed kunnen worden voordat we een nieuwe release uitbrengen. Testen is erg belangrijk voor ons team en onze opdrachtgevers: het minimaliseert risico's, verbetert onze workflow en het verhoogt het gemak voor klanten.

  Voor het test proces komt onze build automation en deployment tool Buildozer goed van pas. Omdat met Buildozer het continu integreren van nieuwe wijzigingen en het verspreiden van geautomatiseerde builds naar testers en andere betrokkenen moeiteloos kan worden gemanaged, wordt dit Egeniq product vaak geprezen door haar gebruikers.

 • POLIJSTEN

  POLIJSTEN

  Als een product samengesteld en afgerond is, volgt de volgende stap: het polijsten van het oppervlak en wegwerken van oneffenheden, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Het perfectioneren en polijsten van de code kan grote voordelen opleveren op de lange termijn (voor lage effort en kosten op de korte termijn). We maken het makkelijker en minder tijdrovend om software te onderhouden door onze projecten te voorzien van een efficiënte en zuivere codebase.

 • SUBMIT

  SUBMIT

  Het plaatsen van een app in de app store is niet altijd even eenvoudig, tenzij je goed op voorbereid. Door onze ervaring in het submission proces van native apps kunnen we je helpen om veel voorkomende validatie problemen te voorkomen zodat de app spoedig in gebruik genomen kan worden.

 • SUPPORT

  SUPPORT

  De meeste producten die we ontwikkelen leven nog lang en gelukkig: daarom bieden we een passende service level agreement aan om te garanderen dat diezelfde kwaliteit voort kan blijven duren.

  Ons support team is altijd stand-by voor ondersteuning op het gebied van emergency support, het releasen van updates, algemeen onderhoud en bug fixing. Ook kunnen we je helpen met het opzetten van monitoring tools waarmee de app en het gedrag van gebruikers meetbaar wordt gemaakt.

START EEN PROJECT

Meer weten over werken met Egeniq? We zijn toegewijd om samen met onze opdrachtgevers de meest verfijnde producten en diensten te ontwikkelen. Mail of bel ons of kom een keer langs om je project te bespreken.

NEEM CONTACT OP

DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN

Technologie is het fundament van ons werk. We werken met een breed en divers scala aan platformen, programmeertalen en frameworks.

LEES MEER